Quarta generació de forners


Forners, artesans i aPAssionats.

Som la quarta generació d'una família de flequers amb noranta cinc anys d'història.

Actualment, continuem exercint l'ofici fidels als nostres orígens artesans, introduïnt la innovació i les inquietuds innherents a les noves generacions.

Elaborem el pa cuidant tot el procés productiu, respectant el temps necessari per a cada peça, amb llargues fermentacions i amb la nostra massa mare que refresquem diariament amb molta cura amb l'objecitu d'obtenir un pa nutritiu, sabrós, amb bon aroma i llarga conservació.


Roberto Juan

Roberto Juan és la quarta generació d'aquesta família de flequers.

La seva passió per l'ofici la porta innata, i la va desenvolupar a l'obrador familiar situat a la Salzadella, un poble de Castelló on treballaven els seus pares i el seu tiet.

Va estudiar pastisseria i forneria, primer a Castelló i posteriorment, les seves inquietuds i ganes d'aprendre, el van portar fins a Barcelona, on compaginava estudis amb la seva feina a diversos obradors de renom on va anar ampliant experiència i coneixements, i on va consolidar-se molt professionalment.

L'any 2016 va decidir obrir el seu propi obrador i botiga. En aquest moment va néixer el Forn del barri, per Roberto Juan, situat a Barcelona. 

Contagia passió i entusiasme allà on va. Tant és així, que l'any 2018, va un pas més enllà i, junt amb la seva dona, l'Eva, inicien aquest projecte a Ripollet, obrint l'obrador aPAssiona't.

Actualment compagina la seva tasca al capdavant dels obradors, amb la docència a l'Escola d'hoteleria i turisme de Barcelona, com a professor de forneria, i a més, és tècnic de l'empresa Bongard.